Udlejning af Sognegården

Sognegården kan lejes til reception efter kirkelig handling samt lejes til enkeltmøder for foreninger med hjemsted på Østerbro.

Sognegården kan lejes til:

1. En reception af højst 4 timers varighed (inkl. oprydning) efter dåb, konfirmation, vielse eller anden kirkelig handling i Sankt Jakobs Kirke.

2. En sammenkomst af 4 timers varighed (inkl. oprydning) i umiddelbar tilknytning til en bisættelse/ begravelse i Sankt Jakobs Kirke.

3. Et møde, der afholdes af en lokal forening, af højest 4 timers varighed (inkl. oprydning).

Gældende takster:

1. Leje af store sal ved dåb/konfirmation/vielse/beboermøde i lokal forening, inkl. køkken:  kr. 2.500

2. Leje af store sal ved bisættelse/begravelse, inkl. køkken: kr. 1.000

3. Leje af mødelokale på 1. eller 2. sal, uden køkken: kr. 1.000

4. Depositum kr. 500 (gælder for alle udlejningstyper)

Bestilling

Bestillingsformularen udfyldes og sendes til kordegnekontoret

Lejemålet er endeligt aftalt, når kirkekontoret har returneret en faktura.

I ugen op til den aftalte leje skal nøglen til sognegården afhentes. Det sker i kontorets åbningstid. Der skal medbringes kr. 500 i kontant depositum.

Nøgle og oprydnings-/rengøringsoplysninger vil blive udleveret.

Parkering

Ved gudstjenester, højmesser, dåb, vielser samt bisættelser/begravelser er der gratis parkering mens handlingen pågår.

Efterfølgende er der 2 timers gratis parkering på området i de dertil indrettede parkeringsbåse. Husk at stille parkeringsskiven.

Sankt Jakobs sogn har indgået en parkeringsaftale med APCOA. De står for al parkering på området og der henvises derfor hertil ved evt. spørgsmål eller reklamationer:

APCOA, Lanciavej 1A, 7100 Vejle, tlf. 70 231 331, www.apcoa.dk

Der henvises i øvrigt til de på kirkens område opsatte skilte med parkeringsreglerne.

24jun

SANKT JAKOBS KIRKES 140-ÅRS FØDSELSDAG

Sankt Jakobs kirke er indviet i 1878, og vi kan derfor i år fejre kirkens >

06jul kl. 16:00