Du er her:

SANKT JAKOBS KIRKE ÅBNER IGEN

Foto: Torben Eskerod

Fra mandag den 18. maj åbner vi igen dørene til Sankt Jakobs Kirke

Velkommen tilbage. Nu kan vi endelig mødes igen i kirkens rum og holde gudstjeneste sammen.

Regeringen og Folketinget har med genåbningsplanen for Danmark givet grønt lys til at Folkekirken nu også kan vende tilbage til mere normale forhold.

Vi holder afstand og passer på hinanden - og vi sørger for at alle retningslinjer og restriktioner fra sundhedsmyndighederne er overholdt, så vi kan være trygge ved at mødes i kirken.

Fra mandag den 18. maj vil kirken være åben hver dag fra kl. 9 – 17 for lystænding og bøn.

FØRSTE GUDSTJENESTE i kirkerummet bliver Kristi Himmelfarts dag, torsdag den 21. maj kl. 10.30. Sognepræst Lars Ottosen står for gudstjenesten.

Søndag den 24. maj er der gudstjeneste kl. 10.30 ved sognepræst Mia Rahr Jacobsen.

Til gudstjenester og andre kirkelige handlinger er der ud over præster og medarbejdere adgang for op til 50 personer i kirken. Ved gudstjenester gælder reglen om 2 meters afstand fortsat.

Gudstjenester vil indtil videre være uden altergang.

Indtil videre holder vi 2 gudstjenester om ugen:

SØNDAGSGUDSTJENESTER - Søndage kl. 10.30. Første gang søndag den 24. maj kl. 10.30, ved sognepræst Mia Rahr Jacobsen.

En kort GUDSTJENESTE om onsdagen (15 - 30 minutter) - Første gang onsdag den 27. maj kl. 17.00 ved sognepræst Lars Ottosen.

På gensyn i Sankt Jakobs Kirke. Vi glæder os til at se jer!

#SAMMEN IGEN

Del dette: