Du er her:

Sankt Jakobs Hjælpegruppe

Vi passer på hinanden. Vi har oprettet en hjælpegruppe som tager imod henvendelser fra alle på Østerbro.

Sankt Jakobs Kirke har oprettet en hjælpegruppe, som tager imod henvendelser fra alle Østerbro’ere, der er i karantæne eller på anden måde er forhindrede i at komme ud pga. svækkelse eller kroniske sygdomme eller slet og ret angst. Du kan ringe til en af præsterne i Sankt Jakobs Kirke, og så koordinerer vi, at der kan købes ind for dig.

Vi sikrer os, at det sker forsvarligt. Vi leverer ved døren, banker på og forlader opgangen igen. Vi står får indkøb og modtager bagefter jeres betaling på MobilePay. Vi er allerede en gruppe hjælpere, og alle der melder sig skal være friske og raske. Hvis man gerne vil hjælpe med at levere, så ring til nedenstående telefonnummer.

I en tid som denne er der behov for vores tilstedeværelse, praktisk og omsorgsfuldt. Vi passer på hinanden. Indtil smittefaren igen er væk, værner vi dem, der er mest udsatte. Men vi har brug for hinanden, både til trøst, beroligelse og omsorg. Derfor hjælper vi med indkøb og levering.

Kontakt for hjælp  - også hvis du vil hjælpe med at levere varer:

Sognepræst Rasmus Nøjgaard: 2617 0583

Sankt Jakobs Kirke