Generel information om konfirmation

Konfirmationsforberedelsen begynder om efteråret i 7. eller 8. klasse og afsluttes med konfirmation det efterfølgende forår.

Det er naturligvis frivilligt om man vil konfirmeres, men alle i 7. og 8. klasse kan deltage i forberedelsen og få kendskab til kristendommen inden man beslutter sig. Kristendom og religion er nu blevet et eksamensfag i 9. klasse.

Konfirmationsdatoerne i Sankt Jakobs sogn bliver planlagt i februar/marts året før konfirmationen. Vi kan derfor ikke med sikkerhed sige noget omkring datoer før dette tidspunkt.

Normalt ligger konfirmationerne Store Bededag samt de 2 lørdage før denne dag.

i 2021 ligger konfirmationerne:

Lørdag den 17. april, kl. 10.30 og 13.00

Lørdag den 24. april, kl. 10.30 og 13.00

Bededag den 30. april, kl. 10.00 og 13.00

i 2022 ligger konfirmationerne:

Lørdag den 30. april, kl. 10.30 og 13.00

Lørdag den 7. maj, kl. 10.30 og 13.00

Bededag den 13. maj, kl. 10.00 og 13.00

Tilmelding til konfirmation i 2022 åbner her på hjemmesiden den 1. marts 2021.

Alle elever der efter sommerferien går i 7. og 8. klasse er velkomne til at tilmelde sig konfirmandundervisningen i Sankt Jakobs kirke.

Der er som udgangspunkt maksimalt adgang for 20 elever pr. hold. Når dette antal er nået, lukker vi for tilmeldingen til holdet. Ønsker om at tilmelde sig et lukket hold bedes derfor rettet til kirkekontoret.

Vi gør hvad vi kan for at imødekomme alle ønsker. Ønsker om at komme på et overtegnet hold bliver dog først behandlet omkring juni/juli, når vi har et samlet overblik over tilmeldte til konfirmationsholdene.

Vi anmoder om at man, så vidt muligt, tilmelder sig et ikke-overtegnet hold, og evt. sender en særlig anmodning til kirkekontoret om at blive flyttet til et overtegnet hold, hvis der bliver plads ledig her på et senere tidspunkt.

Det er ikke muligt at tilmelde andre end sit eget barn.

24feb kl. 14:00

SENIORKREDSEN - KULTURCAFÉEN - FILM