Fødselsregistrering

Alle fødsler i Danmark registreres på kirkekontoret

In English

Er man gift sker fødselsregistreringen automatisk, idet fødestedet sender en tilbagemelding om fødslen til sognet. Her skal I som forældre ikke foretage jer yderligere.

Er man ikke gift og ønsker fælles forældremyndighed, skal man udfylde en omsorgs- og ansvarserklæring senest 14 dage efter fødslen.

Dette gøres her

Ved særlig forhold (hvis f.eks. en af forældrene ikke har cpr.nr. eller NemID) kan omsorgs- og ansvarserklæringen også hentes HER

Udfyldes og underskrives erklæringen hjemme, skal 2 vitterlighedsvidner underskrive.
Hvis I begge underskriver erklæringen på kirkekontoret behøves ingen vitterlighedsvidner.

Kirkekontoret må kun behandle faderskabssagen indenfor de første 14 dage fra barnets fødsel. Overskrides denne tidsfrist, vil faderskabssagen blive overdraget til Statsforvaltningen til behandling.

Anmeldelse af faderskabet inden fødslen

Hvis I ønsker at anmelde faderskabet inden fødslen, kan det ske til Statsforvaltningen Hovedstaden.

Når barnet er født, skal kopi af den godkendte faderskabsanerkendelse afleveres til kirkekontoret i forbindelse med anmeldelsen af fødslen.

Anmeldelse af faderskab uden fælles forældremyndighed

Ønskes dette findes der på hjemmesiden personregistrering.dk to forskellige anmeldelsesformularer til dette.

I begge tilfælde kan faderskabet kun anerkendes gennem Statsforvaltningen Hovedstaden.

02sep kl. 16:00

KirkeBio - Francois Truffaut: Ung flugt

Instr.: François Truffaut, 1959 – 94 min. S/H – På fransk med danske >

08sep kl. 10:30

HØSTGUDSTJENESTE OG FOREDRAG: HVORDAN HAR DE DANSKE DIALEKTER DET?

Høstgudstjeneste og foredrag v/ Inge Lise Pedersen

Vi begynder dagen med >

11sep kl. 14:00

JESUSKIRKENS KRYPT

FOREDRAG I SOGNEGÅRDEN

Brygger Carl Jacobsen forærede Valby Jesuskirken >

Foto: Ib Rasmussen
24sep kl. 19:30

FÆLLESSKAB - TEMAFOREDRAG

I forlængelse af bidragene i dette års kirkemagasin inviterer vi henover >

27sep kl. 17:00

DET UNGE VOKALENSEMBLE

10 års jubilæumskoncert med Det Unge Vokalensemble under ledelse af Poul >

29sep kl. 10:30

GUDSTJENESTEN TIL EFTERSYN

Kom og giv din mening til kende om gudstjenesten i Sankt Jakobs Kirke.

Fol >