Julegudstjeneste - bestilling af billetter/adgangskort

Situationen omkring Corona | Covid 19 betyder, at vi kan være færre mennesker i kirken, og derfor udvider vi antallet af julegudstjenester, så alle får mulighed for lytte til julens budskab og høre julens musik.

Vi har to gudstjenester med fællessang den 23. december, og den 24. december udvider vi til fire julegudstjenester uden fællessang. Inden for de gældende retningslinjer for Folkekirken kan vi være op til 120 personer ved fællessang og op til 200 personer i kirken uden fællessang.

For at ingen skal gå forgæves, indfører vi tilmelding til gudstjenesterne den 23. og 24. december. Man tilmelder sig julegudstjenesterne på billettjenesten Billetto.dk. Det koster naturligvis ikke noget. Man skal kun oplyse navn og emailadresse. Billetter/adgangskort sendes til ens emailadresse.

Også til 'Vi synger julen ind' 3. søndag i advent er der billetbestilling via Billetto.dk

Gå til Billetto her

Er man utryg ved at deltage i gudstjenesterne i kirken, så streamer vi juleaften kl. 15.00 og juledag kl. 10.30 julegudstjenester her på hjemmesiden.

Gudstjenesterne Juledag, 2. juledag og Julesøndag den 27. december er uden tilmelding.

BEMÆRK - Der er krav om mundbind, når man går ind og ud af kirken.

foto: Torben Eskerod