Gudstjeneste på nettet

/23.03.2020

I en tid hvor vi kan have et stort behov for at mødes i kirkens rum, kan vi desværre ikke holde gudstjeneste som vi plejer.

Men vi er der alligevel, og hver søndag har du mulighed for at deltage i gudstjeneste på nettet. Vi sender gudstjenesten til dig til sædvanlig kirketid - kl. 10.30. Du kan se den her på hjemmesiden eller du kan se den på vores Facebook-side. Og du har også mulighed for at se de tidligere Net-gudstjenester.

Det er Sankt Jakobs Kirkes præster der står for gudstjenesterne sammen med vores organister og enkelte af sangerne fra Kantoriet.

Vi har brug for hinanden, både til trøst, beroligelse og omsorg, og derfor holder vi - indtil smittefaren med Coronavirus falder igen - gudstjeneste på denne måde.

Se netgudstjenester

I den kommende tid sender vi gudstjeneste på nettet på følgende dage:

Søndag efter påske 19. april v/ sognepræst Mia Rahr Jacobsen

2. søndag e. påske 26. april v/ sognepræst Rasmus Nøjgaard

3. søndag e. påske 7. maj v/ sognepræst Mia Rahr Jacobsen

4. søndag e. påske 10. maj v/ sognepræst Lars Ottosen

28maj kl. 19:30

MENIGHEDSRÅDET - MØDE

Der afholdes offentligt menighedsrådsmøde i sognegården.

Alle er velkomne!