SORGGRUPPER

Sorg er en naturlig reaktion på tabet af en nærtstående. Det er vidt forskelligt, hvordan vi som mennesker håndterer og bearbejder sorgen. For mange kan det at deltage i en sorggruppe, være en måde at bearbejde sorgen på.

Kirkerne i Holmens-Østerbro provsti tilbyder sorggrupper til mennesker, som har oplevet et dødsfald af en nærtstående inden for det seneste år. Sorggrupperne ledes af to præster og er et tilbud til voksne. Du behøver ikke have en stærk tilknytning til kirken for at deltage.

KONTAKT OG TILMELDING

Den enkelte sorggruppe starter op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldte. Det koster ikke noget at være med. For at sikre, at tilbuddet passer til den enkelte, vil der være en individuel samtale med hver deltager, inden man kommer med i en sorggruppe. Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig en sorggruppe, så kontakt koordinator for sorggrupperne: Lene Marie Løwe Olsen på tlf.: 2990 9014 eller email:

03feb kl. 16:00

KIRKEBIO - FARGO

En bilforhandler i økonomiske vanskeligheder. To skrækkelige forbrydere i >

06feb kl. 19:30

DY PLAMBECK - TEMAFOREDRAG

Til min søster – Dy Plambeck om livgivende fællesskaber

Alle fællesskaber >

Foto: Les Kaner
09feb kl. 14:00

MUSIKGUDSTJENESTE - CLAIRE DE LUNE II, VINTERMOTIVER