SORGGRUPPER

Sorg er en naturlig reaktion på tabet af en nærtstående. Det er vidt forskelligt, hvordan vi som mennesker håndterer og bearbejder sorgen. For mange kan det at deltage i en sorggruppe, være en måde at bearbejde sorgen på.

Kirkerne i Holmens-Østerbro provsti tilbyder sorggrupper til mennesker, som har oplevet et dødsfald af en nærtstående inden for det seneste år. Sorggrupperne ledes af to præster og er et tilbud til voksne. Du behøver ikke have en stærk tilknytning til kirken for at deltage.

KONTAKT OG TILMELDING

Den enkelte sorggruppe starter op, når der er tilstrækkeligt med tilmeldte. Det koster ikke noget at være med. For at sikre, at tilbuddet passer til den enkelte, vil der være en individuel samtale med hver deltager, inden man kommer med i en sorggruppe. Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig en sorggruppe, så kontakt koordinator for sorggrupperne: Jane Marie Jensen på tlf.: 2990 9014 eller email: jmj.sanktjakobskirke@gmail.com

18sep kl. 19:30

KONCERT - SARA SWIETLICKI & MARCUS KVINT

LIEDER DUO

Sara Swietlicki, Sopran - Marcus Kvint, Klaver

Sara >

22sep kl. 14:00

RYTMISK GUDSTJENESTE

TEMA: EN NY BEGYNDELSE

Medvirkende: Kirkens faste band og vokalgruppe >

24sep kl. 19:30

FÆLLESSKAB - TEMAFOREDRAG

I forlængelse af bidragene i dette års kirkemagasin inviterer vi henover >

27sep kl. 17:00

DET UNGE VOKALENSEMBLE

10 års jubilæumskoncert med Det Unge Vokalensemble under ledelse af Poul >

29sep kl. 10:30

GUDSTJENESTEN TIL EFTERSYN

Kom og giv din mening til kende om gudstjenesten i Sankt Jakobs Kirke.

Fol >

30sep kl. 16:15

ULVETIMEN

DROP-IN RYTMIK OG FÆLLESSPISNING