Sognerejse 2020

Busrejse til Berlin 27. - 30. august 2020

På dette års sognerejse vil vi opspore det 'andet' Berlin, som vi oftest ikke besøger på weekendture til Tysklands hovedstad. Det helt særlige perspektiv til være omkring præsten, teologen og modstandsmanden Bonhoeffer, ligesom vi vil perspektivere splittelsen mellem øst- og vest i efterkrigstiden, herunder kristendommens rolle i øst og vest, og hvilken rolle religionen spiller i dagens Tyskland. Vi vil også inddrage jødeforfølgelserne i 30erne og 40ernes Berlin.

Rejsefører: Forfatter, ph.d. Peter Tudvad

Arrangør: Sognepræst Rasmus Nøjgaard

Hjemmefra indleder vi med foredrag og studiekreds indlede turen, men deltagelse er ingen betingelse for at rejse med. Vi vil læse korte udvalgte skrifter af Bonhoeffer (1906-1945), særligt fra skriftet Efterfølgelse (1937), en mesterlig og udlægning af Bjergprædikenen under handlingens fortegn, og samlingen af breve og notater, Modstand og hengivelse, udgivet posthumt 1951. Flere info om foredrag og studiekreds meddeles direkte til tilmeldte og i øvrigt på kirkens hjemmeside.

Tilmelding, betaling mv.

Vi kører med Skanrejsers busser og bor på Hotel Mercure am Alexanderplatz.

Bindende tilmelding senest onsdag den 5. februar 2020 på kirkekontoret, i kirkekontorets åbningstid, hverdage kl. 10.00-13.00, tirsdag tillige kl. 16.00-18.00, ved

1. Indbetaling af første rate (eller fulde beløb)

2. Oplysning om navn, adresse, e-mail og mobil.nr.

Samlet pris: kr. 3.600

i prisen er inkluderet halvpension, entréer og transport (undtagen lokalt i Kbh.)

Første rate kr. 1.000 senest 5. februar 2020 (NB!! det fulde beløb kan indbetales her)

Anden rate kr. 2.600 senest 1. juni 2020

Ekstra pris for eneværelse: kr. 750 (kr.  250 i døgnet – NB!! kun få eneværelser) – betales v/1.rate

Ekstra pris for afbestillingsforsikring: kr. 150 – betales v/1.rate