MUSICAL CAMP

MINIKONFIRMANDUGE
1. - 5. JULI 2019
FOR BØRN PÅ ØSTERBRO I 3. ELLER 4. KLASSE

Den første uge af skolernes sommerferie inviterer Sankt Jakobs Kirke til musical camp for børn på Østerbro.

Skal du begynde i 3. eller 4. klasse efter sommerferien? Er sang og drama noget for dig? Kan du lide at være kreativ, og vil du gerne lære kirken og kristendommen bedre at kende? Så har du nu muligheden for at deltage i Sankt Jakobs Kirkes musical camp.

I løbet af ugen skal vi arbejde på at lave en musical sammen. Historien henter vi fra Kim Fupz Aakesons gendigtning af lignelsen om den fortabte søn, Per, Poul & Farmand, illustreret af Lilian Brøgger.

Musikken bliver både noget nyt og gammelt, og vi skal sammen skabe kulisserne. Der bliver også tid til gode snakke om store og små ting i livet, og til at gå på opdagelse i kirkerummet.

Torsdag inviterer vi forældre og søskende ind i kirken til premieren på vores musical.

Det er gratis at deltage. Medbring madpakke og vi sørger for formiddags- og eftermiddagssnacks.

Vi mødes:

Mandag d. 1. juli kl. 8.30-15.00

Tirsdag d. 2. juli kl. 8.30-15.00

Onsdag d. 3. juli kl. 8.30-15.00

Torsdag d. 4. juli kl. 8.30 -17.00 (Musicalen spilles kl. 16.30-17)

Fredag d. 5. juli kl. 8.30- 14.00

TILMELD HER (senest 1. maj)

Jane Marie Jensen

jmj.sanktjakobskirke@gmail.com / 29 90 90 14

Illustration fra  bogen ”Per, Poul & Farmand”, lignelsen om den fortabte søn gendigtet af Kim Fupz Aakeson, illustreret af Lilian Brøgger, Det Danske Bibelselskab, 2018. Gengivet med tilladelse fra forlaget.