Kirkebio

Kirkebio København i Sankt Jakobs Sognegård

KirkeBio København sæson 2018-19

KirkeBio København er et samarbejde mellem flere sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med ”noget på hjerte” – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion.

Alle film vises mandage kl. 16:00 i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. Filmene vises med danske undertekster og får en kort introduktion med på vejen. Efter filmen er der mulighed for at deltage i en drøftelse af filmen og evt. spisning (for egen regning).

Sæsonen begynder mandag d. 3. september.

I årets program vil indgå film-klassikere og litterære klassikere som Ingmar Bergmanns "Sommerleg", Wajdas "Walesa", Frears "Philomena" og Szabos "Mephisto". Vi kommer vidt omkring i tid og sted.

Arbejdsudvalget bag KirkeBio København består af Rasmus Nøjgaard (Sankt Jakobs Kirke), Niels Blomgren-Hansen og Merete C. Westergaard (Garnisonskirken), Bo Torp Pedersen (Kastelskirken), Johan Haastrup og Astrid Skov-Jakobsen.

Tilmelding

KirkeBio København er organiseret som en filmklub, og kun medlemmer har adgang. Medlemskab for hele sæsonen koster kr. 300. Ved tilmelding efter 2. december er prisen kr. 200.

Indbetaling af kontingent bedes foretaget via bank til reg. nr. 5013, konto nr. 1400603. Ved indbetalingen bedes navn samt e-mail-adresse og/eller telefonnr. oplyst.

Bemærk: Der kan IKKE betales eller ske tilmelding på Sankt Jakobs kirkekontor, men evt. forud for en forestilling.

Kontakt: kirkebio-koordinator Astrid Skov-Jakobsen på e-mail astridskovjakobsen@gmail.com / telefon 2230 8889 kl. 16-18.

28okt kl. 15:00

KONCERT MED KAMMERORKESTER ØRESUND

UNDER LEDELSE AF LENNART FREDRIKSSON

Program:

Henrik Philip Johnsen: >

30okt kl. 19:00

KRISTIAN LETH - GRÆNSELAND

I tilknytning til temaet for Sankt Jakobs kirkes kirkemagasin – GRÆNSELAND >

Foto Nina Mouritzen
14nov kl. 14:00

FILMEFTERMIDDAG

Vi viser den svenske film fra 2004 Som i himlen om en berømt dirigent, >

20nov kl. 19:00

HELLE CHRISTIANSEN, KIRKENS KORSHÆR

Hvad er det for et samfund, vi tilbyder hinanden?

Erfaringen i disse år >

22nov kl. 20:00