Kirkebio

Kirkebio København i Sankt Jakobs Sognegård

KirkeBio København sæson 2018-19

KirkeBio København er et samarbejde mellem flere sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med ”noget på hjerte” – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion.

Alle film vises mandage kl. 16:00 i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. Filmene vises med danske undertekster og får en kort introduktion med på vejen. Efter filmen er der mulighed for at deltage i en drøftelse af filmen og evt. spisning (for egen regning).

Sæsonen begynder mandag d. 3. september.

I årets program vil indgå film-klassikere og litterære klassikere som Ingmar Bergmanns "Sommerleg", Wajdas "Walesa", Frears "Philomena" og Szabos "Mephisto". Vi kommer vidt omkring i tid og sted.

Arbejdsudvalget bag KirkeBio København består af Rasmus Nøjgaard (Sankt Jakobs Kirke), Niels Blomgren-Hansen og Merete C. Westergaard (Garnisonskirken), Bo Torp Pedersen (Kastelskirken), Johan Haastrup og Astrid Skov-Jakobsen.

Tilmelding

KirkeBio København er organiseret som en filmklub, og kun medlemmer har adgang. Medlemskab for hele sæsonen koster kr. 300. Ved tilmelding efter 2. december er prisen kr. 200.

Indbetaling af kontingent bedes foretaget via bank til reg. nr. 5013, konto nr. 1400603. Ved indbetalingen bedes navn samt e-mail-adresse og/eller telefonnr. oplyst.

Bemærk: Der kan IKKE betales eller ske tilmelding på Sankt Jakobs kirkekontor, men evt. forud for en forestilling.

Kontakt: kirkebio-koordinator Astrid Skov-Jakobsen på e-mail astridskovjakobsen@gmail.com / telefon 2230 8889 kl. 16-18.

23jun kl. 10:30

KIRKENS FØDSELSDAG

Vi fejrer i år kirkens 141-års fødselsdag.

Efter søndagshøjmessen kl. >

24jun kl. 16:15

ULVETIMEN - DROP-IN RYTMIK OG FÆLLESSPISNING

Én mandag om måneden inviterer vi til hyggeligt samvær med musik, bevægelse >