Kirkebio

Kirkebio København i Sankt Jakobs Sognegård

KirkeBio København sæson 2018-19

KirkeBio København er et samarbejde mellem flere sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med ”noget på hjerte” – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion.

Alle film vises mandage kl. 16.00 i Sankt Jakobs kirkes sognegård, Østerbrogade 59. Filmene vises med danske undertekster og får en kort introduktion med på vejen. Efter filmen er der mulighed for at deltage i en drøftelse af filmen og evt. spisning (for egen regning).

Sæsonen begynder mandag d. 3. september.

I årets program vil indgå film-klassikere og litterære klassikere som Ingmar Bergmanns "Sommerleg", Wajdas "Walesa", Frears "Philomena" og Szabos "Mephisto". Vi kommer vidt omkring i tid og sted.

Arbejdsudvalget bag KirkeBio København består af Rasmus Nøjgaard (Sankt Jakobs Kirke), Niels Blomgren-Hansen og Merete C. Westergaard (Garnisonskirken), Bo Torp Pedersen (Kastelskirken), Johan Haastrup og Astrid Skov-Jakobsen.

Tilmelding

KirkeBio København er organiseret som en filmklub, og kun medlemmer har adgang. Medlemskab for hele sæsonen koster kr. 300. Ved tilmelding efter 2. december er prisen kr. 200.

Indbetaling af kontingent bedes foretaget via bank til reg. nr. 5013, konto nr. 1400603. Ved indbetalingen bedes navn samt e-mail-adresse og/eller telefonnr. oplyst.

Bemærk: Der kan IKKE betales eller ske tilmelding på Sankt Jakobs kirkekontor, men evt. forud for en forestilling.

Kontakt: kirkebio-koordinator Astrid Skov-Jakobsen på e-mail astridskovjakobsen@gmail.com / telefon 2230 8889 kl. 16-18.

02sep kl. 16:00

KirkeBio - Francois Truffaut: Ung flugt

Instr.: François Truffaut, 1959 – 94 min. S/H – På fransk med danske >

08sep kl. 10:30

HØSTGUDSTJENESTE OG FOREDRAG: HVORDAN HAR DE DANSKE DIALEKTER DET?

Høstgudstjeneste og foredrag v/ Inge Lise Pedersen

Vi begynder dagen med >

11sep kl. 14:00

JESUSKIRKENS KRYPT

FOREDRAG I SOGNEGÅRDEN

Brygger Carl Jacobsen forærede Valby Jesuskirken >

Foto: Ib Rasmussen
24sep kl. 19:30

FÆLLESSKAB - TEMAFOREDRAG

I forlængelse af bidragene i dette års kirkemagasin inviterer vi henover >

27sep kl. 17:00

DET UNGE VOKALENSEMBLE

10 års jubilæumskoncert med Det Unge Vokalensemble under ledelse af Poul >

29sep kl. 10:30

GUDSTJENESTEN TIL EFTERSYN

Kom og giv din mening til kende om gudstjenesten i Sankt Jakobs Kirke.

Fol >