FREMTID - HÅB I EN DYSTOPISK FREMTID

I tilknytning til temaet for Sankt Jakobs Kirkes magasin inviterer vi henover efteråret og vinteren 2020/21 til en række talks med skribenterne bag magasinets artikler, samt et par bonusforedrag og samtaler.

Vi lægger ud den 13. september,hvor kirkens vikarierende sognepræst, Peter Otken, med baggrund i sin egen militære baggrund ser på krigen som den ultimative dystopi. Senere i september lægger journalist Mads Brügger - en at hovedkræfterne bag det nu nedlagte Radio 24/7 - vejen forbi Sankt Jakobs. I oktober måned kan man møde kunstneren bag dette års forsidebillede, Trine Boesen i en samtale med sognepræst Lars Ottosen, og i november afslutter forfatter Kaspar Colling Nielsen temaforedragene for 2020. Efter nytår tager vi dog tråden op igen, når kirkens faste præster i januar trækker linjerne op omkring deres egne bidrag til årets magasin. Endelig bliver det til februar muligt at høre KVINFOS tidligere direktør Nina Groes når hun kigger ind i fremtidens familiestrukturer. Nina Groes har ikke bidraget til magasinet, men hun markerer sig som én af de centrale skikkelser i den danske ligestillingsdebat. I over et årti har hun arbejdet med at udvikle diversitetsstrategier i det danske samfund og internationalt.

13sep kl. 12:00

HØSTFOREDRAG

Fra 1. september - 30. november 2020 vikarierer Peter Otken som præst i >

22sep kl. 19:30

MADS BRÜGGER - FREMTIDS-TALKS

foto: Gabriel Hill
06okt kl. 19:30

BILLEDEKUNSTNER TRINE BOESEN - TALK

Billedkunstner Trine Boesen står bag det værk, som i år pryder forsiden af >

19nov kl. 19:30

FREMTID - KASPAR COLLING NIELSEN

I tilknytning til temaet for årets magasin inviterer vi henover efteråret >

foto: Petra Kleis. Forlaget Gyldendal.
21jan kl. 19:30

FREMTID - SANKT JAKOBS PRÆSTER

foto: Rie Neuchs
02feb kl. 19:30