Børn og unge

Læs herunder om vores tilbud til børn og unge

BØRNEKOR OG JUNIORKOR

Foto: Rie Neuchs

Sangglæde - stemmetræning - sammenhold

Børnekoret (fra 8 år ) øver om tirsdagen kl.15-16.25 i kirken.

Juniorkoret (fra ca.12 år) øver om torsdagen kl.16.15-17.15 i kirken.

Korene medvirker 7-10 gange om året ved gudstjenester, koncerter i kirken og ’Ud af huset’. Det er gratis at deltage.

Vi synger nyere danske sange, rytmiske sange og Gospel.
- Du lærer en masse gode sange
- Du lærer at bruge stemmen rigtigt og at synge flerstemmigt
- Du har det hyggeligt med andre børn
- Du optræder 10-15 gange om året

Har du spørgsmål, så kontakt korleder Lise Dynnesen

Babyrytmik

For børn mellem 3-12 mdr.

Babyrytmikken stimulerer barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Timerne indeholder salmesang, ældre og nyere børnesange, danse, rim og remser. Vi bruger forskellige rekvisitter som rasleæg, tøjdyr og vifter.

Underviser: Louise Preisler, som er uddannet musikpædagog fra Musikkonservatoriet.

Der vil være følgende hold:
Hold 1:  kl. 11.00-12.00, for 3 mdr. – 7 mdr.
Hold 2:  kl. 12.00-13.00, for 6 mdr. - 12 mdr.
- max 14 børn på hvert hold

Undervisningsgange:
7-8 mandage

Pris:
400,- kr.

DENNE SÆSON:  - AFLYST INDTIL VIDERE GRUNDET COVID-19

Holdene vil køre fra mandag den 20. april - mandag den 8. juni, med en afsluttende babygudstjeneste tirsdag den 9. juni, kl. 12.00.

Indskrivning FRA mandag den 31. marts, kl. 10.00.

NÆSTE SÆSON:

Holdene vil køre fra mandag den 17. august - mandag den 5. oktober, med en afsluttende babygudstjeneste tirsdag den 6. oktober, kl. 13.00.

Tilmelding ONLINE fra mandag den 3. august, kl. 09.00 her på Sankt Jakobs hjemmeside.

NÆSTE SÆSON IGEN:

Holdene vil køre fra mandag den 19. oktober - mandag den 14. december, med en afsluttende babygudstjeneste tirsdag den 15. december, kl. 13.00.

Tilmelding ONLINE fra mandag den 5. oktober, kl. 09.00 her på Sankt Jakobs hjemmeside.

Indskrivning ved online tilmelding på Sankt Jakobs sogns hjemmeside. Der kan KUN betales med MobilePay (mobilepay-nummer: 81202). Nærmere info og tilmeldingsformular vil fremgå af vores hjemmeside når tidspunktet for tilmeldingen nærmer sig.

Hvis man ikke har mobilepay vil det også være muligt at foretage tilmelding direkte på Sankt Jakobs Kirkekontor i kontorets åbningstid, hverdage kl. 10-13, tirsdag tillige kl. 16-18. Her kan betales med kontanter.

Det er ikke muligt at indskrive andres børn.

Børne- og familiegudstjenester

Gudstjenester i børnehøjde

Kirken afholder 2 årlige familiegudstjenester for børn i alle aldre:

• Fastelavn
  • 1.søndag i advent

De Grønne Pigespejdere

Som Grøn pigespejder er man en del af et stort og sjovt fællesskab.

Som Grøn pigespejder i Sct. Jakob er man en del af et stort og sjovt fællesskab. Vi er 70 i gruppen og alderen spænder fra 5 til 74.

Hos os er der plads til at være sig selv, og samtidigt får man en masse udfordringer, afprøver grænser og udvider horisonten – uanset alder.

Vi elsker at lege, synge, hygge og til tider være en anelse vanvittige. Vi har weekender og sommerlejre ofte med tema, og det skræmmer os ikke at være klædt ud og leve som riddere, sørøvere, prinsesser eller andet i en hel weekend.

Hos os får man en masse sjove og gode oplevelser med både nye og gamle veninder. Mobning eksisterer ikke – vi har mobbefri zone. Til gengæld er det et must at være en god kammerat og gøre sit bedste.

Vi elsker nye ting og store projekter, men holder fast i gode traditioner. Vi har fuld fart på, men der er altid plads til nærhed og omsorg.

Vi mødes hver onsdag i Sognegården:

• 5-10 år: kl. 17.00 - 18.30
    • 11-99 år: kl. 19.00 - 21.00

Yderligere oplysninger:

Gruppeleder Marianne Gulløv - Telefon: 40 21 66 77
    Tropsleder Dorthe B. Hansen - Telefon: 26 97 36 24

Læs mere på www.pigespejder.dk/skt-jakob.

Har du yderligere spørgsmål, så mail til: pigespejderSJ@gmail.com

FDF

FDF K15 er en afdeling FDF, Frivilligt Drenge- og pigeforbund, som er stiftet 1902, og som i dag har mere end 33.000 medlemmer over hele landet. FDF K15 drives af frivillige ledere, og kredsen er tilknyttet Skt. Jakobs Kirken på Østerbro.

Vi tilbyder et væld af ture og aktiviteter for børn og unge, og alle er velkomne til at være med. I FDF K. 15 er vi lige nu lidt over 80 medlemmer, og der er selvfølgelig også en plads til dig.

Se mere

Du kan se meget mere på vores hjemmeside på linket her:
    www.k15.dk

For yderligere oplysning om det daglige børnearbejde

Kredsleder Kicki Nielsen - Telefon: 22 17 27 31.
    Kredsleder Tim Laumann - Telefon: 60 64 60 65.

Ingen begivenheder fundet.