Bazaren

Hvert år i november

Bazar 2017 finder sted den 11. og 12. november.

Har du nogle ting vi kan sælge f.eks bøger, porcelæn, glas og bestik, men ikke møbler, kan dette afleveres i sognegården i kirkekontorets åbningstid.Der er ikke mulighed for at få tingene afhentet.

Vil du aflevere noget af lidt højere værdi, som vi kan sælge på auktion, så kontakt sognepræst Mia Rahr Jacobsen. Tryk her for kontakt-oplysninger.

Bazaren foregår i Sognegården, som til daglig er centrum for et broget liv: Foredragsaftener, musik- og sangaftener, børne- og ungdomsarbejde, babyrytmik, møder for ældre m.m.

En stor del af dette liv er baseret på frivilligt arbejde. Det er for at skaffe penge til dette arbejde, at Menighedsplejen, FDF og De grønne Pigespejdere i fællesskab arrangerer bazar.

Hele Sognegården summer denne weekend af markedsstemning med kæmpe-loppemarked, tøjmarked, bogmarked og restaurant, cafeteria og pandekagebod og salgsboder. Men naturligvis byder en bazar også på tombolaer for store og små med gevinster som de lokale handlende og mennesker med forbindelse til kirken har været så venlige at skænke.

Hvorfor holde bazar?

Der er ikke så mange kirker, der holder bazar længere. Når vi holder ved er det fordi der er skabt et fint samarbejde mellem MenighedsplejenFDF og De grønne Pigespejdere. Det er en  ”ung” bazar og man lærer hinanden godt at kende gennem et sådant praktisk samarbejde. Fra en beskeden begyndelse har vores ”fælles barn” vokset sig stort med en årlig omsætning på over 100.000 kr. Overskuddet deles ligeligt mellem de 3 foreninger. For ungdomsarbejdet er det penge, der giver mulighed for at lave ting ud over det sædvanlige.

For menighedsplejen drejer det sig også om at få penge til at hjælpe mennesker, som bor i sognet med julehjælp f.eks. eller til at få et break i hverdagen. På den måde er det en stor bred kreds, der får glæde af bazaren.

I dag deltager en stor del af menighedsrådets medlemmer som medarbejdere sammen med det frivillige arbejde.

23nov kl. 19:30

Fr >

13dec kl. 13:00

JULEFEST

Der serveres traditionen tro flæskesteg med rødkål. Kaffe med julegodt. >

17dec kl. 16:00

VI SYNGER JULEN IND

Så skal julestemingen indfinde sig!

Det sker den 3. søndag i advent hvor >

19dec kl. 17:00

CAROLINE HENDERSON

Julekoncert 2017.

UDSOLGT!

10jan kl. 14:00

NYTÅRSMØDE

Vi fejrer traditionen tro nytår i seniorkredsen. I år har vi inviteret >

14jan kl. 16:00

NORDIC SINGERS

Nytårskoncert

Stilen kan nærmest beskrives som en blanding af klassisk >

23jan kl. 19:30

HERRENS VEJE OG AFVEJE

Mød Karina Dam, der er medforfatter til DR’s nyeste dramaserie Herrens Veje >

11feb kl. 14:00

FASTELAVN

Først er der gudstjeneste for børn og voksne med kirkens rockband og >

14feb kl. 14:00

PRÆSTEN OG TJÆREBORG

– en chartertur med rejselederen fra de glade 60’ere.
Eilif Krogager var >

22feb kl. 19:30