Bazaren

Hvert år i november

Bazar 2020 finder sted den 7. og 8. november.

Har du nogle ting vi kan sælge f.eks bøger, porcelæn, glas og bestik, men ikke møbler, kan dette afleveres i sognegården i kirkekontorets åbningstid.Der er ikke mulighed for at få tingene afhentet.

Vil du aflevere noget af lidt højere værdi, som vi kan sælge på auktion, så kontakt sognepræst Mia Rahr Jacobsen. Tryk her for kontakt-oplysninger.

Bazaren foregår i Sognegården, som til daglig er centrum for et broget liv: Foredragsaftener, musik- og sangaftener, børne- og ungdomsarbejde, babyrytmik, møder for ældre m.m.

En stor del af dette liv er baseret på frivilligt arbejde. Det er for at skaffe penge til dette arbejde, at Menighedsplejen, FDF og De grønne Pigespejdere i fællesskab arrangerer bazar.

Hele Sognegården summer denne weekend af markedsstemning med kæmpe-loppemarked, tøjmarked, bogmarked og restaurant, cafeteria og pandekagebod og salgsboder. Men naturligvis byder en bazar også på tombolaer for store og små med gevinster som de lokale handlende og mennesker med forbindelse til kirken har været så venlige at skænke.

Hvorfor holde bazar?

Der er ikke så mange kirker, der holder bazar længere. Når vi holder ved er det fordi der er skabt et fint samarbejde mellem MenighedsplejenFDF og De grønne Pigespejdere. Det er en  ”ung” bazar og man lærer hinanden godt at kende gennem et sådant praktisk samarbejde. Fra en beskeden begyndelse har vores ”fælles barn” vokset sig stort med en årlig omsætning på over 100.000 kr. Overskuddet deles ligeligt mellem de 3 foreninger. For ungdomsarbejdet er det penge, der giver mulighed for at lave ting ud over det sædvanlige.

For menighedsplejen drejer det sig også om at få penge til at hjælpe mennesker, som bor i sognet med julehjælp f.eks. eller til at få et break i hverdagen. På den måde er det en stor bred kreds, der får glæde af bazaren.

I dag deltager en stor del af menighedsrådets medlemmer som medarbejdere sammen med det frivillige arbejde.

06apr kl. 16:00

KIRKEBIO - ANOMALISA - AFLYST

KirkeBio er aflyst pga. situationen omkring Coronavirus

09apr kl. 18:00

SKÆRTORSDAG - AFLYST

Måltidsgudstjenesten er aflyst pga. af situationen omkring Coronavirus.

15apr kl. 14:00

SENIORKREDS - KAREN BLIXEN. AFLYST

Arrangementet er aflyst som følge af situationen omkring Coronavirus

26apr kl. 16:00

Koncert - Sankt Annæ Pigekor og Esbjerg Konservatoriums Pigekor

Kom og oplev 2 fremragende pigekor - 110 piger i alderen 12-17 år - >

27apr kl. 16:15

ULVETIMEN

DROP-IN RYTMIK OG FÆLLESSPISNING

Vi inviterer igen til hyggeligt samvær >

25maj kl. 16:15

ULVETIMEN

DROP-IN RYTMIK OG FÆLLESSPISNING

Vi inviterer igen til hyggeligt samvær >

28maj kl. 19:30

MENIGHEDSRÅDET - MØDE

Der afholdes offentligt menighedsrådsmøde i sognegården.

Alle er velkomne!