• Sankt Jakobs Kirke

SANKT JAKOBS magasin

— Arkiveret under

Læs kirkens magasin med temaet 'Forankring'.

Magasinforside 2016

SANKT JAKOBS magasin

Sankt Jakobs kirke har et årligt kirkemagasin, der tager fat på emner som optager både kirken og det moderne menneske og hvor forskellige kunstnere vil fortolke muslingeskallen til forsideillustrationen.

Årets magasin har temaet 'Forankring' og har artikler af forskellige skribenter og – selvfølgelig kirkens egne præster.

Til forsiden har vi bedt Betina Helles fortolke kirkens logo – muslingeskallen. Billedet vil også, på forskellig vis, tegne kirkens ansigt udadtil det kommende år.

Download magasinet her
(filen åbner som PDF og der bladres med piletasterne. Tryk Esc for at afslutte)

Magasinet kan også afhentes i kirken og sognegården fra torsdag den 29. september.

Betina Helles
arbejder både kunstnerisk med egne værker og løser samtidig opgaver på freelance-basis. Uddannet fra Danmarks Designskole i 2002 institut for Visuel Kommunikation og medvirkende i etableringen af Bob Noon på Vesterbro i 2010. Se mere på www.betinahelles.dk

Handlinger tilknyttet webside