• Sankt Jakobs Kirke

— Arkiveret under

Copenhagen Jazzfestival

Søndag d. 03. juli 2016, kl. 16.00

Veronica Mortensen er med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire en af landets mest interessante sangerinder. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum. Hun har udgivet 5 albums i eget navn og skriver en stor del af musikken selv. Siden hendes anmelderroste debutalbum fra 2003, er det blevet til en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrædener i flere Big Bands (bl.a Klüvers Big Band, DR Big Band, Bohuslän Big Band, Ernie Wilkins Almost Big Band og Tivoli Big Band).Albummet "Catching Waves" indbragte hende et hæderslegat fra komponistforeningen Danske Populær Autorer. Flere af hendes numre har desuden været at finde blandt de mest spillede sange på DR's radiokanal P8 Jazz. Med sig på scenen har Veronica Mortensen nogle af de bedste danske musikere og repertoiret vil bestå af et udpluk af numrene fra hendes 5 albums.

Entré 90 kr / Stud.pens. 60 kr

Lineup: