• Sankt Jakobs Kirke
  • Sankt Jakobs Kirke
  • Sankt Jakobs Kirke
  • Sankt Jakobs Kirke
  • Sankt Jakobs Kirke

Steve Cameron and The Gospel Calvary

— Arkiveret under

Julekoncert 2016

Onsdag d. 14. december 2016, kl. 19.30


Cameron

Amerikansk julegospel!

Steve Cameron præsenterer i egen fortolkning en perlerække af julens traditionelle sange, og inviterer publikum til fællessang. En svingende og livsbekræftende koncert med Steve Cameron, der med hans store stemme og hjertevarme giver han publikum en fantastisk koncertoplevelse med gospelmusikkens budskab om håb og glæde.

Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde, han formår at give publikum en hjertevarm og energifuld oplevelse.

Steve Cameron har ikke sin musikalske tradition fra fremmede, da han har turneret i tyve år med sin mor Etta Cameron. Og i rollen som korleder for fire gospelkor, har han spredt sin erfaring og engagement for musikken, til sine elever som Laura fra X-Faktor og Emmelie Charlotte-Victoria de Forest.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange CD’er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. samt Big Fat Snake, da soul/blues også har en særlig plads i hans hjerte. Dette har også medført at Steve har dannet bandet B#sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Billetter:

http://www.ticketmaster.dk/event/julekoncert-med-steve-cameron-and-the-gospel-calvary-billetter/417255

Handlinger tilknyttet webside