• Sankt Jakobs Kirke
Du er her: Forside AKTIVITETER Koncerter Jazzfestival: Marilyn Mazur / Josefine Cronholm / Krister Jonsson
Mine værktøjer

Jazzfestival: Marilyn Mazur / Josefine Cronholm / Krister Jonsson

— Arkiveret under

I forbindelse med Jazzfestivalen, afholdes den anden af 3 koncerter i kirken. Entre kr. 100,-

Søndag d. 07. juli 2013, kl. 16.00

Mazur

Marilyn Mazur
Komponist, orkesterleder og slagtøjsspiller. Har spillet med  bl.a. Miles Davis, Wayne Shorter og Jan Garbarek. Leder selv mange danskbaserede orkestre og specialprojekter, og komponerer, udover til disse, musik til en del film og teater.

Josefine Cronholm
Svensk sanger, bosat i København. Har bl.a. spillet med Marilyn Mazur’s Celestial Circle og Percussion Paradise, med Django Bates og Pierre Dørges New Jungle Orchestra. I kraft af sin smukke stemme og stærke musikalske fleksibilitet inviteres Josefine som solist til mange projekter.

Krister Jonsson
Guitarist bosat I Malmø. En meget populær og smidig musiker med et altfavnende musikalsk spektrum. Spiller bl.a. med Offpiste Gurus, Marilyn Mazur Group, Hanne Boel, Bo Stief, Viktoria Tolstoy og i en masse andre sammenhæng i Sverige, Danmark og længere væk.

Handlinger tilknyttet webside