Indsamlinger

Til alle gudstjenester indsamles til velgørende formål

Til alle gudstjenester indsamles til velgørende formål, både i Danmark og i udlandet, som er godkendt af menighedsrådet samt til Menighedsplejen.

Folkekirkens Nødhjælp

Første søndag i marts samler vi ind for Folkekirkens Nødhjælp i en traditionel husstandsindsamling. De sidste år er de indsamlede midler brugt til at afhjælpe verdens værste sultkatastrofer, og problemet er desværre ikke blevet mindre. Heldigvis opnår vi hvert år et flot resultat der er blandt Købehavns bedste, takket være mange frivillige hænder. Alle hænder kan bruges, vi dækker nemlig et stort geografisk område. Alle går med sikrede bøsser, og man må gerne gå flere sammen, unge skal gå to og to, mens børn skal følges med en voksen. Resultatet af indsamlingen offentliggøres samme eftermiddag.

Folkekirkens Nødhjælp:

Bliv indsamler

eller direkte til indsamlingsleder:

Nanna Nøjgaard

E-mail: nannanojgaard@hotmail.com